Privacyverklaring

Privacyverklaring Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching

Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching (hierna: Bouckaert) neemt de privacy van jouw privé informatie die verkregen is door bezoek aan onze website uiterst serieus. Je mag erop vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Op deze pagina leggen we graag uit wat je van ons mag verwachten ten aanzien van de privacy van je gegevens die jij aan Bouckaert verstrekt.

Bedrijfsgegevens:

Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching
Tromplaan 29
3951 CL Maarn
info@bouckaert.nu
06 151 427 28

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website https:/bouckaert.nu, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Bouckaert laat je (persoons)gegevens achter. Bouckaert vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een nieuwsbrief of e-book te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, een artikel of e-book gaat downloaden, een contactformulier hebt ingevuld, of andere aanvragen doet voor één van onze diensten, zal/is aan jou gevraagd (worden) je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt (hebt). Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • bedrijfsnaam
  • voornaam
  • achternaam
  • adresgegevens (straat en huisnummer, postcode en woonplaats)
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • opleiding
  • overige informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier of opmerking bij het inschrijfformulier

Voor welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

Bouckaert verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren (maar deze gegevens zijn nooit terug te voeren naar een specifiek ip-adres, zie ook verderop in deze verklaring)
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
  • voor het sturen van gratis aanbod, E-zines, blog artikelen
  • voor retargeting van facebookadvertenties
  • voor het maken van offertes
  • voor het versturen van informatie over trainingen of workshops
  • voor de facturatie en administratie

Bouckaert is daarnaast net als andere ondernemingen gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bepaalde gegevens nodig voor de boekhouding en de belasting(aangifte).

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Bouckaert heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Bouckaert ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Bouckaert bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog maximaal 3 maanden in het e-mailprogramma staan. Het is na uitschrijving per direct niet langer mogelijk voor ons om je nieuwsbrieven te versturen.

De gegevens die je invult op het contactformulier op onze website worden door ons verwijderd zodra wij hebben gereageerd op je vraag of opmerking. Dit uiteraard tenzij wij de gegevens nodig hebben om nogmaals contact met je op te nemen dan wel voor administratieve doeleinden. Dit gaat uiteraard zeker op in het geval je gegevens achterlaat op het inschrijfformulier.

Bouckaert bewaart de administratie tenminste 7 jaar terug aangezien dit een wettelijke bewaartermijn is van de Belastingdienst voor alle ondernemingen.

Persoonsgegevens delen met derden

Bouckaert verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Bouckaert gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bouckaert maakt bijvoorbeeld gebruik van een boekhouder die facturen inboekt, je gegevens liggen opgeslagen bij Mailchimp en je gegevens worden gebruikt om je E-zines te sturen of een e-book.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Bouckaert in een verwerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Bouckaert voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bouckaert gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Bouckaert jou gerichtere content sturen.

Bij jouw eerste bezoek aan https://bouckaert.nu ben je geïnformeerd over de cookies die Bouckaert gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

De browser die je gebruikt om een website te bekijken is vrijwel altijd ingesteld om cookies te accepteren. Je kunt dat deactiveren.

Je kan je toestemming op de pagina ‘Cookiebeleid’ altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Bouckaert gebruikt. Hieronder alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Bouckaert hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt Bouckaert voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bouckaert gebruikt Mailchimp voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt en daarmee toestemming geeft om de door jou ingevulde gegevens ook te gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven met actualiteiten en tips over Deep Democracy en meer, komen je gegevens terecht bij Mailchimp.

Mailchimp houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Bouckaert bijvoorbeeld of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers https://bouckaert.nu bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.
Let op: Op dit moment maken wij hier nog geen gebruik van.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief (E-zine), dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor willen afmelden voor de mails van Bouckaert stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bouckaert.nu.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Bouckaert de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

De website van Bouckaert is beveiligd door wachtwoorden en gegevens die op kantoor bewaard worden zitten in een brandkast met slot.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bouckaert.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Maarn, 24 mei 2018